2021. ápr 04.

Medvehagymás-mascarponés csirke szélesmetélttel

írta: fnkrisz
Medvehagymás-mascarponés csirke szélesmetélttel

image0_15.jpeg

 

Hozzávalók 4 adaghoz:

1 nagy csirkemell

Fokhagymás só

1 nagy csokor medvehagyma

250 g mascarpone

Őrölt pirospaprika

 

Elkészítés:

A csíkokra vágott csirkét olíván magas hőfokon megpirítom, fokhagymás sóval ízesítem. A húst félreteszem, ugyanabban az edényben alacsony hőfokon felolvasztom a mascarponét, sózom, megszórom pici pirospaprikával és beleforgatom a felaprított medvehagymát. Pár perc után belekeverem a csirkét és további 5 perc utàn kész is. Szélesmetélttel tàlalom.

 

image2_3.jpeg

 

image1_5.jpeg

Szólj hozzá

mascarpone tészta csirkemell főfogás