Minty lemon

Étel receptek és mindennapi főzés

2019. aug 03.

Az igazi tartármártás

írta: fnkrisz
Az igazi tartármártás

Hozzávalók: tejföl majonéz só, bors, cukor mustár száraz fehérbor citromlé   Elkészítés: Az alap természetesen tejföl és majonéz, utóbbiból fele annyit teszek, mint a tejfölből. Egy csipet só, 2 csipet cukor, pici frissen őrölt bors jön a fűszerezéshez. A cukor édességét savas…

Tovább Szólj hozzá

mártás majonéz hidegkonyha sali

2019. júl 31.

Ultra fincsi tonhalkrém

írta: fnkrisz
Ultra fincsi tonhalkrém

Hozzávalók: Rio Mare tonhal (fontos hogy jó minőségű legyen a hali) natúr vajkrém kis fej vöröshagyma citrom kifacsart leve só, bors Elkészítés: A tonhalból annyi kis konzervet bontok fel, ahány adag krémet szeretnék készíteni. Leöntöm róla az olajat, egy üvegtálba teszem (a műanyagban…

Tovább Szólj hozzá

hideg tonhal szendvics falatok vendégvárós

2019. júl 29.

Mini mozzarella mini paradicsommal

írta: fnkrisz
Mini mozzarella mini paradicsommal

Hozzávalók (2 adag): 2 csomag minimozzarella (Szarvasi a tuti) kb ugyanolyan mennyiségű koktél paradicsom friss bazsalikom örlőfejes olasz fűszerkeverék (Kotányi) jó minőségű olívaolaj ha szereted balzsamecet - sima vagy szirupos verzió pirítós szeletek - lehet pici…

Tovább Szólj hozzá

hideg paradicsom mozzarella olaszos fala vendégvárós

2019. júl 29.

Mustáros-tejszínes farfalle tészta marhahússal

írta: fnkrisz
Mustáros-tejszínes farfalle tészta marhahússal

  Hozzávalók (kb 4 adag): két nagyobb szelet marhahús (comb, hátszín) 20-25 dkg farfalle tészta vaj mustár, ha van többféle 1 kis fej vöröshagyma 2 nagyobb gerezd fokhagyma 2 dl főzőtejszín pici petrezselyem, ha van kéznél Elkészítés: A hús min. fél órával sütés előtt kiveszem a…

Tovább Szólj hozzá

marha tejszín tészta olaszos főfogás

süti beállítások módosítása